Alternativ till hotell i Stockholm

För alla som velat besöka eller har besökt Stockholm så kommer det nog inte vara någon överraskning om jag berättar att priserna på ett hotellrum i Stockholm är otroligt höga och att man utan några problem får räkna med ett pris på runt 1000 kr per natt och rum.

Så om man behöver mer än ett rum och ska stanna mer än ett par dagar så kan det vara mer prisvärt att kontrollera vandrarhemmen som finns runt omkring Stockholm och då kan man få rum båda privat och delade till betydligt lägre priser som kan göra att resan inte behöver ruinera en.

Senaste gången jag besökte Stockholm så bodde jag faktiskt på ett vandrarhem även om jag har familj där så fanns det tyvärr ingen plats för mig att sova över någonstans och jag hittade faktiskt mitt vandrarhem genom information som jag fått från vandrarhemistockholm.nu som jag verkligen rekommenderar för dig som känner att priserna på hotellrum är för höga.

Vissa vandrarhem har faktiskt samma standard på privata rum som vanliga hotell har och till mycket lägre priser och om du dessutom känner att du kan dela en toalett med andra så har du alla möjligheter att få betydligt lägre priser och spara rätt mycket pengar på din resa till Stockholm.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *